Arquitectes del COAC Tarragona, en un taller al Col·legi Marià Fortuny (Àlex Tena/Marià Fortuny Report)

És saludable el teu dormitori?

L’alumnat de 6è reflexiona sobre la importància de l’arquitectura en la qualitat de vida en un taller amb arquitectes del COAC Tarragona.

Per: Redacció 6è C del Marià Fortuny Report

El passat divendres 1 d’octubre, l’alumnat de 6è de l’escola va realitzar el taller sobre Com crear un dormitori saludable? I és que l’Escola Marià Fortuny va participar en la jornada REhabilita, dins del programa educatiu Arquiescola, organitzat per COAC Catalunya. La jornada també va comptar amb la participació dels arquitectes del COAC Tarragona.

En primer lloc, les arquitectes van mostrar com ha de ser un dormitori saludable: bona il·luminació, tons clars a les parets, organització i ordre, neteja, etc. En definitiva, una habitació ben cuidada.

Després, conjuntament es va simular una habitació a mida real, on van afegir alguns elements per comprovar diferents sensacions. Per últim, l’exercici final va consistir a crear la nostra habitació saludable amb retallables, seguint totes les indicacions treballades al llarg del matí.

Amb tota aquesta informació l’alumnat ja està preparat per fer de la seva habitació, un espai saludable. Us animeu amb la vostra?

EditorRED

Hola! Sóc el/la periodista de l'equip RED que t'acompanyarà durant aquest curs. Estic aquí per ajudar-vos a crear la vostra revista escolar digital i per guiar-vos en la vostra experiència com a redactors i redactors junior.

¡Hola! Soy el/la periodista del equipo RED que te acompañará durante este curso. Estoy aquí para ayudaros a crear vuestra revista escolar digital y para guiaros en vuestra experiencia como redactores y redactores junior.

Hello! I'm the RED team journalist who will join you during this school course. I am here to help you create your digital school magazine, and to guide you in your experience as junior journalists.